Filmrecensie: Bomb It

Netherland Press:

BREDA – De Europese première van de film over graffiti, Bomb It, trekt erg weinig bekijks tijdens het International Film Festival Breda. Slechts vier mensen (onder wie ik) zijn naar de MustSee-bioscoop gekomen om de film over ‘taggers’ te zien. Misschien omdat een uur ‘s middags te vroeg is, de hele bioscoop is nog leeg. De film op zich is zeker niet slecht.

‘Bomb It’ is zeker niet de eerste film over graffitiartiesten, zoals de groep zichzelf noemt. De film maakt zich wel uniek door meerdere aspecten van het werk zelf te belichten. En niet alleen op één plek. Philadelphia, New York, Amsterdam, Berlijn en Tokyo. Overal bestaan artiesten die het ‘taggen’ tot een kunst hebben verheven, zelfs in de townships van Kaapstad.

Click here for more

This entry was posted in News and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.